Politika Privatnosti

Pristupanjem sajtu IMOPLEX+ (imoplex.com), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu IMOPLEX+ (imoplex.com), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;

Radi obrađivanja Vaših porudžbina;

Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;

Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);

Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za IMOPLEX+ (imoplex.com) ili neku treću stranu, sa kojom IMOPLEX+ (imoplex.com)ima poslovnu saradnju.

 

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu IMOPLEX+ (imoplex.com), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

*Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i IMOPLEX+ (imoplex.com) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.